Elixir KIGAM Putere este un elixir dedicat amplificarii fortei vietii din interiorul fiintei, un elixir care ridica vibratiile omului spre curaj si determinare in ceea ce priveste demersurile propuse. Scopul folosirii Elixir KIGAM Putere este de a vitaliza fiinta, de a ii potenta impetuozitatea care ii va permite sa depaseasca toate provocarile zilnice cu naturalete, blandete si fermitate. Elixir KIGAM Putere poate fi folosit atat de barbati, cat si de femei.

 Elixirul KIGAM Soare este un parfum natural, creat dintr-o sinergie de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute, menit să ne aducă mai aproape de conștiința și energiile care guvernează Arhetipul Solar. Folosiți acest elixir în momentele în care va doriți o acuitate a sufletului creator, amplificarea stării de armonie cu destinul personal sau atunci cand sunteți în fața unor evenimente majore din viața dumneavoastră. Vă ajută să aduceți conștiență și discernământ asupra gândurilor, emoțiilor și acțiunilor dumneavoastră. Emotii ca simplitatea, empatia, sinceritatea, creativitatea și discernămâtul se vor dinamiza. Corespondențele pe care le puteti urmari atunci când folosiți acest elixir sunt culoarea orange și ziua de duminică.

 Picioruse de gazela este un ulei, complet pentru picioare, hidrateaza, hraneste si dreneaza in profunzime, invioreaza si energizeaza lasand o senzatie de prospetime si vitalitate. Utilizarea lui zilnica iti va aduce acel sprint in viata cotidiana si usurare in mers asemenea unei gazele.

 Bețele parfumate din rașină Copal sunt de o calitate exceptională. Copal este o rășină naturală de copaci, care se află între două stări - nu este nici o rășină durificată, nici lichidă. Rășina copal provine din copaci din familia Burseracee, care sunt considerați copaci medicinal pentru populația Maya din sudul Mexicului. Acești arbori medicinali sunt folosiți în mod tradițional pentru curățarea corpului de boli și, de asemenea, pentru a ține țânțarii departe. Copalul are un miros puternic, clar, curat, care purifica energia din spațiul tău și din câmpul energetic. Din timpuri străvechi, tămâia copal a fost considerată sacră de către populația din Mexic, precum și din America de Sud și Centrală. Ne întoarce la culturile maya și aztece. Cantitățile mari de rășină copal au fost arse pe piramidele aztece și mayașe, ca ofrande către zei și zeități. În ruinele mayașe, copala a fost descoperită și în locurile de înmormântare, dovedind semnificația ei transcendentă, spirituală.

 Balsamul 7 Chakre a fost creat pentru a ne ajuta să avem o stare de calm si puritate, folosind puterea uleiurilor vegetale, a unturilor vegetale și a uleiurilor esențiale. Balsamul este o sinergie a uleiurilor din Gama Chakras Kigam si ajuta la menținerea echilibrului la nivel fizic, psihic, mental și spiritual. Un balsam suav, relaxant, purificatoar si de asemenea foarte plăcut pentru piele.

Pentru a vedea ce contin produsele si cum se aplica pe piele, consultati fiecare produs in parte pe site.

Gratie si Putere!

7 alte produse in aceeasi categorie: