Uleiuri Magice by KIGAM" este cadoul care ne poate insotii in zilele magice ale iernii, gasindu-si locul printre lucrurile de suflet ale acestui sfarsit de an.

Elixirul Merlin amplifica aura astrala si aduce impamantarea. Numit si Elixirul Magilor, Merlin de KIGAM este recomandat fiintelor care doresc sa aiba o stare meditativa activa in actiunile curente, sustinand stabilitatea si claritatea mentala. Ajuta la conexiunea cu Arhetipul Magului, principala calitate ale acestui model esential al vietii, este ca fiinta care manifesta acest arhetip Actioneaza nu Reactioneaza, iar alaturarea sa cu Elixirul Putere magica KIGAM va favoriza relatia speciala cu spiritul si energia Magului Vestic. Pentru amplificarea energiilor primordiale ale fiintei in aceasta perioada incarcata de semnificatii deosebite si pentru a potenta relatia fiintei cu arhetipurile Universului folositi acest elixir in activitatile zilnice si in activitatiile spirituale prin aplicare pe piele in locurile descrise pe eticheta.

Folosind Elixirul Putere Magica  veti simti cu adevarat intensitatea vibratiilor superioare, accelerarea prezentei constiente a corpurilor fiintei, inclusiv cel fizic si va aduce o interpretare a adevarurile arhetipale universale. Veti simti puterea celor doua elixire din Gama Magica KIGAM ca pe o adevarata simfonie de incantatii superioare si energia, bunatatea si starea de elevare se vor accentua.

Elixir Inițiere folosit in Orientul Mijlociu si Europa de Vest din vremea alchimistilor si cabalistilor, Elixir Initiere KIGAM vine sa sustina emotional, psihic si subtil fiinta care se pregateste pentru ritualuri de initiere sau participari pentru prima oara in cadrul evenimentelor meditative si terapeutice. Dintre proprietatile acestui elixir incantator va reamintim starea de relaxare, acceptare, starea de pace interioara precum si purificare aurei fiintei. Folosit in momente importante ale activitatilor zilnice, va aduce deschidere catre nou, tolerata, curaj si acceptare.

Lumânarea Elemnet Pamant, este preparată din ceară de soia bio și uleiuri esențiale, după principii biodinamice. Bogăția de uleiuri esențiale naturale ne încântă simțurile cu un parfum care stimulează vitalitatea și bucuria și ne pune în conexiune cu elementul pământ

Bețele parfumate din rașină Damar sunt de o calitate excepțională. Este o rașină care emite un miros ușor lemonat când este arsă. În limba malaeziană, cuvântul "Dammar" înseamnă lumină. Denumirea descrie natura sa eterică. Rășina este folosită pentru a risipi demonii depresiei și pentru a aduce lumina în adâncimea sufletului. În Malaezia este folosită pentru vindecare și protecție și pentru a intra în contact cu ființele luminoase. Pentru a vedea ce contin produsele si cum se aplica pe piele, consultati fiecare produs in parte pe site.

Pentru a vedea ce contin produsele si cum se aplica pe piele, consultati fiecare produs in parte pe site.

Gratie si Putere!

KIGAM

7 alte produse in aceeasi categorie: