Pachet format din Elixir Regina Noptii (10ml) si Apă de Parfum Night Flowers(19ml)

Elixir Regina Noptii (10ml)

Elixir KIGAM Regina Noptii este elixirul celor care folosesc puterea noptii si energia acestui ciclu. Asa cum somnul poate si trebuie sa fie o odihna constienta, asa si energia noptii este un element cheie al receptiei energiilor noptii. Scopul folosirii Elixir KIGAM Regina Noptii este de a produce in fiinta o stare de elevare, de a potenta o finete deosebita a simturilor si emotiilor, de a va pune in legatura cu fascinanta energie inspirationala a misterului de noapte. Elixir benefic atat pentru barbati cat si pentru femei. Elixir KIGAM Regina Noptii va aduce dilatare, claritate emotionala si o excelenta receptivitate fata de energiile subtile ale noptii.

Poate fi aplicat in zona capului, gatului, plexul cardiac si solar. Se poate aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus.Se poate folosi în loc de parfum, cu recomandarea de a se aplica doar pe piele, nu pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

Elixirul se poate aplica la incheieturi, tampla stanga și pe zona pelviană. Se aplică de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul și absorția prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi în loc de parfum, dar se va aplica doar pe piele nu și pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

Ingrediente: ulei vegetal de cocos fractionat, jojoba, ulei esential styrax benzoin, mirt verde, absolut de  gardenia, abs. iasomie sambac, absolut de tuberoze.

Produsul contine si o piatra semipretioasa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina, etc.), care amplifica calitatile elixirului.

Apă de parfum - Night Flowers (19ml)

Un parfum floral de noapte, usor citric cu inserții prețioase de oud, ambrette și santal întărit de rășini rare ca tamaie sacra, benzoina, pigmentate cu mirosuri afumate de tutun și patchouli. Sa ne gadim la acest parfum ca la o planta care are mai multe tipuri de flori in buchetul ei. Această sinergie florală ne încântă simțurile pe mai multe directii prin dulceata  florii de broom, sensibilitatea narcisei, încântarea  reginei  noptii, puternica tuberoză, delicata lacramioara, grandioasa gardenia, sexuala garoafa , mirosul mieros de mana maicii domnului, delicata ginger lily, uimitoarea iasomie de sambac si grandiflora, forța lui rose geranium, profunda floare de lotus albastru,relaxanta  bergamota, determinarea floarei de mușetel roman și energia solara din floarea de portocal si nerolii. Tot aceste buchet este sustinut de lemnul de trandafir și inima de chirapros pigmentat usor cu piper Sichuan si nucșoară. Toate aceste sinergii confera un miros intens, încântător floral nocturn cu aspect prețioase de Oud și Santal.

Parfumul se poate aplica la incheieturi, piept și pe zona pelviană. Se aplică de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul și absorția prin piele produc efectele descrise mai sus. 

Ingrediente: alcool de origine vegetala 96 grade, apa distilata, glicerina vegetală,  amestec de uleiuri esentiale/absolute florale, amestec de uleiuri esentiale/ absolute rasinoase si alte uleiuri esentiale si absolute, benzyl acetate*, Nicotiana tabacum*, citral*, geraniol*, linalool*, limonene*, farnesol*, eugenol*, benzyl benzoate*, citronellol*.

*Componente aflate în mod natural in uleiurile esentiale si absolute.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

KIGAM

7 alte produse in aceeasi categorie: