Elixire KIGAM Gama Planete

Pentru a vedea ce contin produsele si cum se aplica pe piele, consultati fiecare produs in parte pe site.

Influența sistemului solar asupra ființei noastre începe cu prima respirație după momentul nașterii, moment care este impregnat cu conjunctura astrală respectivă, care ne va influența pe tot parcursul acestei vieți. Ulterior conjuncturile planetelor ne vor influența pentru că purtăm cu noi aceasta semnătura de la naștere, ființa noastră vibrând cu arhetipurile planetelor sistemului nostru solar. Elixirele KIGAM din Gama Planete sunt create în scopul de a armoniza ființa noastră cu aceste arhetipuri, pentru a ne susține în conștientizarea aspectelor armonice și dizarmonice din noi în raport cu aspectele planetare pe care le manifestă. Folosirea constantă a acestor elixire ne va aduce o armonie vizibila în raport cu influențele sistemului solar în care trăim, cu aspectele pe care aceste planete (arhetipuri) le manifesta in mod concret in vietile nostre zilnice, ,și o acțiune constientă față de acestea.

Descrierea parfumurilor elixirelor se regaseste la fiecare produs în parte.

Elixirul se aplică pe piele, de mai multe ori pe zi, zonele preferate fiind cele de la încheieturile mâinilor și picioarelor, precum și tălpile picioarelor. Mirosul și absorbția prin piele îi declanșează efectele. Se poate folosi în loc de parfum, cu recomandarea de a se aplica doar pe piele, nu pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

7 alte produse in aceeasi categorie: