Elixire KIGAM Gama Elemente.

Pentru a vedea ce contin produsele si cum se aplica pe piele, consultati fiecare produs in parte pe site.

Corpul nostru fizic este alcătuit din cele patru elemente: pământ, apă, foc și aer. Atunci când aceste patru elemente vibrează armonic în fiinta noastră, corpul nostru este perfect sănătos și radiant. Modul nostru de viață, de gândire și de acțiune, determină ca ființa noastră să nu mai fie fie în armonie cu aceste elemente. Elixirele Kigam din Gama Elemente, prin proprietățile plantelor și vibrația conștiințelor care guvernează aceste arhetipuri vor armoniza în ființa noastră aceste elemente, vor aduce constiența asupra gândurilor și acțiunilor noastre, asupra respectului și recunostintei pentru elementele primordiale din care suntem creați. Folosirea lor constantă vă ajută la sănătatea întregului corp, relaxare fizică și psihologică, o stare generală de armonie și bucurie.

Descrierea parfumurilor elixirelor se regaseste la fiecare produs în parte.

Elixirul se aplică pe piele, de mai multe ori pe zi, zonele preferate fiind cele de la încheieturile mâinilor și picioarelor, precum și tălpile picioarelor. Mirosul și absorbția prin piele îi declanșează efectele. Se poate folosi în loc de parfum, cu recomandarea de a se aplica doar pe piele, nu pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

16 alte produse in aceeasi categorie: