Elixir Renaștere Solară este o sinergie de uleiuri vegetale, uleiuri esentiale, argint și piatra soarelui. Momentul in care a fost produs, ordinea ingredientelor, constiintele invocate in momentul prepararii produc o sinergie a acestui elixir care ajută la purificarea,cresterea,  în mod armonic a arhetipului solar a fiintei. Activarea Arhetipului Solar aduce in toate structurile fiintei noastra, claritate, actiune, conștiență, grație, putere. Vom fi ca un Soare  care încântă pe toate lumea inclusiv pe noi cu gratie si cunoastere. De fapt activarea arhetipului Solar al fiintei este un pas important in deschiderea definitiva a usii sufletului, realitate care ne va propulsa in paradisele astrale aici pe pamant.Elixirul poate fi folosit la solstitii, echinoctii și la eclipsa de lună.

Parfumul este o sinergie solară puternică de trandafir de mai, subtilele flori de portocal, aromata portocală, relaxanta lavandă fixată de tămie si aromata benzoină de siam. Aici se mai adaugă subtilul lemnul de trandafir si puternicul muschi de stejar. Toată acestă sinergie produce un miros puternic, dinamizator si elegant în același timp.

Se aplica: tâmple, frunte, baza nasului, gât, zona ombilic, tălpi şi în lămpi de aromoterapie. Se aplică de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

Compozitie: ulei de cocos, jojoba, abs. trandafir de mai, muschi de stejar,ulei esențial neroli, portocal dulce, lavanda, lemn de trandafir, tămâie, benzoina de siam, foiță aur.

Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

13 alte produse in aceeasi categorie: