Elixir natural Relaxare Musculară (tridosha) ajută la detensionarea contracțiilor musculare și reducerea infamațiilor. Are un efect relaxant, antiinfamator și regenerant. Uleiul este o sinergie complexă de uleiuri vegetale, uleiuri esentiale, extracte de plante și extract de propolis cu ghee.

Mod de folosire: Se aplică pe zonele unde dorim să avem efect și se masează ușor. Se poate pune și în apa de baie. 

Ingrediente INCI: Ulei de susan, floarea soarelui, migdale, sâmburi de struguri, dovleac, jojoba, cânepă, chimen negru, tamanu, ricin, neem, caise, muștar, extract propolis, extract de gheara dracului, untul pământului, salcie neagră, arnică, gălbenele, castane, lemn dulce, ulei esențial de lavanda, roiniță, copaibha, tămâie serata, tămâie sacra, ghimbir, camphor, lemn de gaiac, cedru, mușețel albastru, turmeric, ravensara, imortele, coada șoricelului, vitamina E, citral*, geraniol*, farnesol*, limonene*, linalool*, citronellol*benzyl alcohol*, benzyl salicylate*.

*Ingrediente afate în mod natural în uleiurile esențiale.

Produsul contine si o piatra semipretiosa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina etc.) care potenteaza calitatile uleiului.

Produs în Romania.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. A se feri de lumină și căldură peste 25C.Se recomandă testare pe articulația mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

Nota 
Eduard 2023-12-21

Extrem de folositor

Ca terapeut, am descoperit că Elixirul natural pentru Relaxare Musculară (tridosha) reprezintă un instrument esențial în arsenalul meu terapeutic. Eficiența sa în detensionarea contracțiilor musculare și reducerea inflamațiilor adaugă o dimensiune semnificativă la sesiunile mele de terapie. Apreciind sinergia complexă de ingrediente, inclusiv uleiuri vegetale, esențiale, extracte de plante și extract de propolis cu ghee, consider că acest elixir nu doar îmbunătățește experiența pacientului, ci și consolidează rezultatele terapeutice. Un partener de încredere pentru orice terapeut în căutarea unei soluții naturale și eficiente pentru relaxarea musculară.

Scrie o recenzie !

8 alte produse in aceeasi categorie: