Elixir KIGAM Dragoste este un elixir deosebit de puternic, elixir al iubirii afective efervescente care ajuta fiinta in pregatirea interioara pentru imbratisarea unei stari primordiale ,meditative, in armonie cu Universul interior si exterior. Beneficiile folosirii Elixir KIGAM Dragoste le veti resimti din interiorul dumneavoastra, pentru ca induce o stare de relaxare activa, de pace interioara, va ajuta in construirea unei forte interioare vitale superioare si este un sprijin in dezvoltarea compasiunii si a iubirii.

Mod de folosire: Se aplica pe zona plexului cardiac, plexului solar si incheieturile mainilor. Se poate aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absorbtia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

Ingrediente: ulei de cocos, jojoba, ulei esential de cardamon, ghimbir, rozmarin, ylang-ylang si palmarosa.

Produsul contine si o piatra semipretiosa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina, etc.), care potenteaza calitatile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, usor iritant. Se recomanda testare inainte pe articulatia maini. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita inainte de folosire.

12 alte produse in aceeasi categorie: