Gama Magică vă aduce unul dintre cele mai prețioase elixire, Pure Heart Lotus. Cu o rețetă complexă, de mare forță sinergică, Elixirul Pure Heart Lotus KIGAM este o sinergie excepțională, puternică, rafinată cu un efect profund asupra emoției și gândirii. Elixirul generează o armonie profundă între minte și inimă, o atingere înălțătoare. Parfumul este o atingere perfectă de trei lotuși alb, roz și albastru augmentat de magicul frangipani, de parfumul profund de santal și de senzualul ambergris. Parfumul prețios, greu de absolut galbanum dă adâncime mirosului. Liantul între parfumul de lotuși, frangipanii și parfumul de galbanum și ambergris este făcut de parfumul calmant de geranium, blânda smirnă, energizantul petitgrain și plăcutul lemn de trandafir. Toată această sinergie are un parfum pur, magnetic, energizant. Este un parfum surprinzător, încântător.

Mod de folosire: Se aplică pe zona pieptului, tâmple și încheieturi. Se poate aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absorbția prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi și în loc de parfum daca se agreează mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compoziție uleioasă.

Compozitie: ulei jojoba, cocos, absolut lotus roz, absolut lotus alb, absolut lotus albastru, absolut frangipani, absolut santal alba, absolut galbanum, absolut ambergriss, ulei esential geranium, lemn de trandafir, petitgrain, smirna. Produsul contine si o piatra semipretiosa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina, etc.), care potenteaza calitatile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, usor iritant, se va evita zona ochilor. Se recomanda testare inainte pe articulatia mainii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita inainte de folosire.

12 alte produse in aceeasi categorie: