Elixir KIGAM Neptun este un parfum făcut dintr-o sinergie de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute care armonizează ființa cu conștiința și energiile care guvernează Arhetipul Neptunian. Dacă dorim să găsim în orice situație a vieții partea luminoasă și să disipăm orice urmă de îngrijorare elixirul neptunian este cel mai potrivit. Un elixir de lumină.

Parfumul aduce o stare de puritate, un miros usor dulceag de lotus alb si roz, umplut de puterea trandafirului de damasc. Acestă sinergie de mirosuri este întărită de relaxanta lavandă, energizantele petitgrain și mandarinele roșii. Fixarea acestei inspirate sinergii este facută prin mirosul puternic de angelică, sunătoare și tonicul miros de  cedru. O notă aparte în acest elixir  îl conferă distincul miros de salvie sclareea care înobilează parfumul. 

Elixirul se poate aplica la incheieturi, pe fontanelă și pe zona pelviană. Se aplică de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul și absorția prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi în loc de parfum, dar se va aplica doar pe piele nu și pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

Ingrediente: ulei cocos fractionat, jojoba, lotus alb si pink, sunătoare, salvia sclareea, lavandă, petitgrain, mandarine roșii, absolut trandafir de damasc, lotus albastru, cedru, angelică.

Produsul conține și o piatră semiprețiosă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care potențează calitățile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

KIGAM

13 alte produse in aceeasi categorie: