Parfumul de cameră lemnos este o sinergie de uleiuri esențiale lemnoase, în care santalul, mușchiul de stejar, patchouli, scorțișoara, chiparos, brad și molid  ne răsfață și ne încântă cu o mireasmă puternică, profundă cu note de pământ reavăn, lemnoasă, dulce aromată și afumată. Uleiul de trandafir de mai si damasc deschide și îmbogățește într-un mod magistral acest miros încântător lemnos, care ne trezește starea de atenție și prezență.

Ingrediente: alcool de origine vegetală, apă distilată, amestec de uleiuri esenţiale/absolute florale, amestec de uleiuri esenţiale/absolute rășinoase, alte uleiuri esenţiale și absolute, Limonene*,Linalool*, Famesol*, Citral*, Eugenol*, Geraniol*, Citranellol*, Coumarin*.

*Ingrediente aflate în mod natural în uleiurile esenţiale.

Parfumul se vaporizează în aer sau la distanță de minimum 20 cm de textile. Ingredientele sunt alcoolul făcut din grâu 100% și uleiurile esențiale naturale (în parte ecologice). Produsul nu conține compuși de sinteză sau conservanți.

Produs în Romania.

Inflamabil! Nu vaporizați pe flăcări, surse de căldură, suprafețe vopsite.  Feriți contactul cu ochii. Dacă produsul ajunge în ochi, clătiți cu multă apă. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor sau direct la soare.

KIGAM

5 alte produse in aceeasi categorie: