Parfumul de cameră citric este o sinergie de uleiuri esențiale citrice, în care floarea de portocal, lămâia, portocala dulce, bergamota și lemongras-sul ne răsfață și ne încântă cu o mireasmă abundent citrică, ușor florală și proaspătă. Uleiul de chiparos, tamaie si piper negru accentuează, amplifică și fixează acest miros dinamizant, iar efectul general este o stare de revitalizare și acțiune. Parfumul de cameră are un efect holistic armonios, iar inhalarea uleiurilor esențiale din compoziția lui revitalizeaza  și creste dorinta acțiune.

Ingrediente: alcool de origine vegetală, apă distilată, amestec de uleiuri esenţiale/absolute florale, amestec de uleiuri esenţiale/absolute rășinoase, alte uleiuri esenţiale și absolute, Limonene*, Linalool*, Famesol*, Citral*, Eugenol*, Geraniol*, Citranellol*.

*Ingrediente aflate în mod natural în uleiurile esenţiale

Parfumul se vaporizează în aer sau la distanță de minimum 20 cm de textile. Ingredientele sunt alcoolul făcut din grâu 100% și uleiurile esențiale naturale (în parte ecologice). Produsul nu conține compuși de sinteză sau conservanți.

Produs în Romania.

Inflamabil! Nu vaporizați pe flăcări, surse de căldură, suprafețe vopsite.  Feriți contactul cu ochii. Dacă produsul ajunge în ochi, clătiți cu multă apă. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor sau direct la soare.

KIGAM

5 alte produse in aceeasi categorie: