Parfumul de cameră floral este o sinergie de uleiuri esențiale florale, în care geranium, iasomia, gardenia ,violetele, liliac, orhidee si garofita ne răsfață și ne încântă cu o mireasmă bogată, caldă, magnetică și abundentă. Uleiul de ambra si smirna adăugat amplifică si stabilizează efectul floral, rezultatul este o stare de bucurie și empatie. Parfumul de cameră are un efect holistic armonios, iar inhalarea uleiurilor esențiale din compoziția lui amplifică bucuria și empatia.

Ingrediente: alcool de origine vegetală, apă distilată, amestec de uleiuri esenţiale/absolute florale, amestec de uleiuri esenţiale/absolute rășinoase, alte uleiuri esenţiale și absolute, Limonene*,Linalool*, Famesol*, Citral*, Eugenol*, Geraniol*, Citranellol*, Coumarin*.

*Ingrediente aflate în mod natural în uleiurile esenţiale.

Parfumul se vaporizează în aer sau la distanță de minimum 20 cm de textile. Ingredientele sunt alcoolul făcut din grâu 100% și uleiurile esențiale naturale (în parte ecologice). Produsul nu conține compuși de sinteză sau conservanți.

Produs în Romania.

Inflamabil! Nu vaporizați pe flăcări, surse de căldură, suprafețe vopsite.  Feriți contactul cu ochii. Dacă produsul ajunge în ochi, clătiți cu multă apă. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor sau direct la soare.

KIGAM

5 alte produse in aceeasi categorie: