Parfumul de mașină lemnos este o sinergie de uleiuri esențiale lemnoase, în care mușchiul de stejar, patchouli, scorțișoara și benzoina siam ne răsfață și ne încântă cu o mireasmă puternică, profundă, cu note de pământ reavăn, lemnoasă, dulce aromată și afumată. Uleiul de trandafir de damasc deschide și îmbogățește într-un mod magistral acest miros încântător lemnos, care ne trezește starea de atenție și prezență.

Parfumul de mașină are un efect holistic armonios, iar inhalarea uleiurilor esențiale din compoziția lui amplifică relaxarea și tonusul.

Ingredientele sunt alcoolul făcut din grâu 100% și uleiurile esențiale naturale (în parte ecologice). Produsul nu conține compuși de sinteză sau conservanți.

Mod de folosire: se scoate capacul de lemn, se dă la o parte căpăcelul sigilant, se pune la loc capacul de lemn. Se întoarce sticluța cu capacul de lemn în jos, pentru a se impregna și a difuza aroma.  Se recomanda asezarea recipientului într-un loc în care sa nu cadă direct razele soarelui, cu capacul de lemn în sus. Se întoarce sticluța, cu capacul de lemn în jos, când doriți reîmprospătarea parfumului. Nu lăsați produsul să curgă pe bordul mașinii sau în interior.

Durata de parfumare: aproximativ 25zile la o cantitate de 15 ml și aproximativ 10zile la o cantitate de 5 ml, la o temperatura medie de 22 grade.

Produs în Romania.

Inflamabil! Nu lasați produsul lângă flăcări, surse de căldură. Feriți contactul cu ochii. Dacă produsul ajunge în ochi, clătiți cu multă apă. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

KIGAM

5 alte produse in aceeasi categorie: