Elixir KIGAM Regina Noptii este elixirul celor care folosesc puterea noptii si energia acestui ciclu. Asa cum somnul poate si trebuie sa fie un somn constient, asa si energia noptii este un element cheie al receptiei energiilor subtile. Scopul folosirii Elixir KIGAM Regina Noptii este de a produce in fiinta o stare de elevare, de a potenta o finete deosebita a simturilor si emotiilor, de a va pune in legatura cu fascinanta energie a ielelor, a ursitoarelor. Elixir benefic atat pentru barbati cat si pentru femei. Elixir KIGAM Regina Noptii va aduce centrare, claritate emotionala si mentala si o excelenta receptivitate fata de energiile subtile, ocultate.

Poate fi aplicat in zona capului, gatului, plexul cardiac si solar. Se poate aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

Compozitie: ulei de jojoba, cocos fractionat, ulei esential de trandafir, iasomie si santal.Produsul contine si o piatra semipretioasa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina, etc.), care amplifica calitatile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, usor iritant, se va evita zona ochilor. Se recomanda testare inainte pe articulatia mainii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita inainte de folosire.

16 alte produse in aceeasi categorie: