Gama Magica are placerea sa va ofere unul din cele mai personale si calde elixire de meditatie si fuziune amoroasa, Elixir KIGAM Nefertiti. Doamna a gingasiei, dulceata a dragostei, regina a Egiptului, Nefertiti intruchipeaza frumusetea si statornicia iubirii fata de partener, iar mirajul, frumusetea, misterul si statornicia ei se regasesc parca ferecate magic in Elixir KIGAM Nefertiti. Potiune folosita de adeptele din templele antice care se daruiau initiatilor in anumite ritualuri mistice de fuziune amoroasa in vremurile in care sexualitatea mistica era la mare cautare, se regaseste astazi oferita de KIGAM sub acest rafinat elixir. Din beneficiile folosirii Elixir KIGAM Nefertiti va mentionam purificarea corpului fizic si a corpurilor subtile, starea de claritate si vitalitate.

Se poate aplica cu masaj usor, lent pe zonele calde ale corpului care vor degaja in timp aromele senzuale si penetrante ale sinergiei. Se poate aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

Compozitie: ulei de jojoba, cocos fractionat, ulei esential de gardenia, lotus, lamaie, mirt si pelin negru. Produsul contine si o piatra semipretioasa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina, etc.), care amplifica calitatile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, usor iritant, se va evita zona ochilor. Se recomanda testare inainte pe articulatia mainii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita inainte de folosire.

16 alte produse in aceeasi categorie: