Unul dintre cele mai puternice elixire KIGAM, Elixirul Merlin aduce spiritul și suflul arhetipului Magului vestic. Elixir folosit în alchimia europeană medievală, Merlin de KIGAM amplifică aura astrală și vitală. Numit și Elixirul Magilor, este recomandat în pregătirea pentru contemplație, meditație și, în acelasi timp, pentru ancorarea în prezent; este o combinație măiastră între subtil și materie pentru că stabilizează mintea și conexiunea cu principiile celor 5 elemente ale Creației (de la elementul ether la elementul pământ). Nu întâmplător, conține multe uleiuri esențiale lemnoase. Dacă uleiul de geranium bourbon (aparent banala mușcată) desface aura astrală către realitățile planului astral, uleiurile esențiale de pin, cedru, chiparos aduc în aură forța de penetrare conștientă în planul astral și o centrare a atenției în jurul sufletului. Uleiul esențial de cuișoare are un rol de protecție în această incursiune, iar uleiurile de vetiver și mușchi de stejar un rol clar de împământare și trăire conștientă în prezent. Merlin este un elixir complex și, totodată, complet, care ne ține conștienți în trei planuri: astral, vital și material. Parfumul este răscolitor și viu; un mix catifelat de mușchi verde, lemn ud și pământ reavăn; te învăluie cu aroma și magia unei păduri vechi cu bogația ei de miresme, devoalată în aerul curat de dimineața, și înțelepciunea arborilor seculari.

Elixirul se aplică pe piele, de mai multe ori pe zi, zonele preferate fiind cele de la încheieturile mâinilor și picioarelor, precum și tălpile picioarelor. Mirosul și absorbția prin piele îi declanșează efectele. Se poate folosi în loc de parfum, cu recomandarea de a se aplica doar pe piele, nu pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

Compozitie: ulei de jojoba, cocos fractionat, ulei esențial de geranium bourbon, cuișoare, vetiver, cedru, mușchi de stejar, pin, chiparos. Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

Atentie! Doar pentru uz extern, usor iritant, se va evita zona ochilor. Se recomanda testare inainte pe articulatia mainii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita inainte de folosire.

KIGAM
Nota 
Raluca T 2022-11-19

ELIXIR MERLIN

Toate sunt minunate!!!!

Nota 
Alecu R 2022-09-01

Estraordinar!!

?????

Scrie o recenzie !

16 alte produse in aceeasi categorie: