Elixir KIGAM Sacru este un elixir "clasic" de purificare si pregatire a fiintei pentru practicile meditative. Folosind Elixir KIGAM Sacru inainte de meditatii va veti induce o stare de relaxare, de acceptare a Universului interior si exterior si primiti in schimb claritatea si concentrarea spiritului. Beneficiile Elixir KIGAM Sacru il recomanda drept un elixir sigur si eficient pentru linistirea activitatii mentale si pentru accederea la stari superioare de calm si elevare.

Poate fi aplicat pe incheieturi, zona capului, gatului si in difusere de uleiuri esentiale pentru ambient. Se poate aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

Compozitie: ulei de jojoba, cocos fractionat, ulei esential de scortisoara, santal si tamaie. Produsul contine si o piatra semipretioasa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina, etc.), care amplifica calitatile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, usor iritant, se va evita zona ochilor. Se recomanda testare inainte pe articulatia maini. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita inainte de folosire.

16 alte produse in aceeasi categorie: