Elixir KIGAM Putere magica este elixirul dorit de toti cei care practica tehnici meditative sau de rafinare spirituala pentru puterea lui de a activa esenta magica a fiintei. Pentru amplificarea energiilor primordiale ale fiintei si pentru a potenta relatia fiintei cu arhetipurile Universului folositi inainte de meditatie sau practica spirituala Elixir KIGAM Putere magica. Veti simti puterea magica a vibratiilor superioare, accelerarea prezentei constiente a corpurilor fiintei, inclusiv cel fizic si va aduce o intelegere a adevarurilor arhetipale universale.

Poate fi aplicat in zona capului, gatului, plexul solar si plexului cardiac. Se poate aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

Compozitie: ulei de jojoba, cocos fractionat, ulei esential ghimbir, Dragon's Blood, mandarina, piper, tamaie si vanilie. Produsul contine si o piatra semipretioasa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina etc.) care amplifica calitatile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, usor iritant, se va evita zona ochilor. Se recomanda testare inainte pe articulatia mainii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita inainte de folosire.

16 alte produse in aceeasi categorie: