Printre primii alchimisti ai lumii cunoscute se numara marii preoti egipteni, regii si nobilii regatului de pe Nil, de la care avem astazi unul dintre cele mai versatile sinergii, Elixir Templu egiptean. O reteta echilibrata si deosebit de articulata pe structura emotionala a fiintei, Elixir Templu egiptean este o sinergie clasica, folosita pentru purificarea fiintei si ambientului, intalnit cu precadere in ritualurile de purificare tinute de marii preoti egipteni in temple. Latura sa subtila produce o stare de dilatare la nivelul fiintei, ajutandu-te sa treci prin viata detasat, centrat in interiorul propriei fiinte.

Poate fi aplicat in zona plexului cardiac si a capului.Se poate aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

Compozitie: ulei de jojoba, cocos fractionat, ulei esential de lotus, mimosa, ambergris, smirna si tamaie.Produsul contine si o piatra semipretioasa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina, etc.), care amplifica calitatile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, usor iritant, se va evita zona ochilor. Se recomanda testare inainte pe articulatia mainii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita inainte de folosire.

16 alte produse in aceeasi categorie: