Pe langa somn constient, visele noastre sunt cele care ne aduc activarea relatiei cu Eul nostru superior. Elixir Vise constiente KIGAM va ofera alaturi de Elixir Somn constient KIGAM cadrul pentru a trai amplificarea aurei astrale in timpul somnului, permitand fiintei sa se afle in stare de constienta pe parcursul relaxarii din timpul somnului. Aducand o stare de claritate si constienta in timpul somului, Elixir Vise constiente KIGAM atinge frecventele cerebrale ALFA, favorizand astfel dezvoltarea personala a fiintei si programarea mentala superioara.

Se recomanda a se aplica inainte de somn la baza nasului. Se foloseste in difusere de aromaterapie si nu va recomandam sa il puneti in candele de aromaterapie deoarece compozitia chimica va avea de suferit pe masura atingerii punctului de fumigare a solutiei (recomandare pe care KIGAM o face pentru toate sinergiile pe baza de uleiuri esentiale). Se poate aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele p.roduc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa

Compozitie: ulei de samburi de struguri, ulei esential de scortisoara, ylang-ylang si santal. Produsul contine si o piatra semipretioasa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina, etc.), care amplifica calitatile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, usor iritant, se va evita zona ochilor. Se recomanda testare inainte pe articulatia mainii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita inainte de folosire.

16 alte produse in aceeasi categorie: