Sustinandu-ne sa ne traim viata constient, centrati in principiile si energia vitala fundamentala, Gama Magica va ofera Elixirul Impamantare KIGAM. Elixir care amplifica energia telurica a fiintei umane si care aduce un plus de vitalitate, sanatate si potenta celulara. Acest elixir purifica și activeaza Arhetipul 'Lumea' în fiinta umana, acest proces declanseaza o acceptare profund constienta a Lumii în asamblul ei. Elixirul Impamantare KIGAM va sustine in activarea si amplificarea in aura personala a energiei pamantului, atat de necesara pentru acordarea fina a rezonantelor personale cu energia sacra a Terrei.

Poate fi aplicat pe gat, incheieturi si talpile picioarelor. Se poate folosi in difusere de aromaterapie si nu va recomandam sa il puneti in candele de aromaterapie deoarece compozitia chimica va avea de suferit pe masura atingerii punctului de fumigare a solutiei (recomandare pe care KIGAM o face pentru toate sinergiile pe baza de uleiuri esentiale).Se poate aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

Compozitie: ulei de susan, ulei esential de vetiver, patchouli si chiparos. Produsul contine si o piatra semipretioasa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina, etc.), care amplifica calitatile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, usor iritant, se va evitaCompozitie: ulei de susan, ulei esential de vetiver, patchouli si chiparos. Produsul contine si o piatra semipretioasa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina, etc.), care amplifica calitatile elixirului. zona ochilor. Se recomanda testare inainte pe articulatia mainii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita inainte de folosire.

16 alte produse in aceeasi categorie: