Gama Magica KIGAM va recomanda o reteta unica, testata de secole si cu eficienta dovedita, Elixir Protectie KIGAM. Sinergia se foloseste in scopul protejarii corpurilor fizic si subtile ale fiintei de diferite actiuni agresive biologice si energetice exterioare, fiind un puternic antibacterial, antiviral si antifungic. Elixir Protectie KIGAM foloseste ca baza o reteta antica, transmisa peste secole prin povestea a 4 hoti care furau din casele oamenilor bolnavi de holera si de lepra si care nu se imbolnaveau pentru ca foloseau aceasta sinergie. Elixir Protectie KIGAM asigura protectie subtila si fiziologica, stimuleaza energia mentala si culorile albastru si galben din aura.

Poate fi aplicat in zona nasului, fruntii, gatului, incheieturi si talpile picioarelor. Se aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

Compozitie: ulei de samburi de struguri, ulei esential de cuisoare, scortisoara verum, eucalipt radiata, rozmarin si lamaie. Produsul contine si o piatra semipretioasa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina, etc.), care amplifica calitatile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, usor iritant, se va evita zona ochilor. Se recomanda testare inainte pe articulatia mainii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita inainte de folosire.

16 alte produse in aceeasi categorie: