Elixir folosit in timpuri stravechi in ritualurile de adorare a Mamei Pamant. Elixir Isis KIGAM o intrupeaza subtil pe Isis, o forma ancestrala de adorare, numita si Madona neagra. Elixirul Isis KIGAM induce comuniunea cu pamantul - leagan al existentei, cu natura inconjuratoare in arhetipul ei primordial si va induce increderea in procesele si ritmurile ciclice ale vietii.

Elixir Isis KIGAM se poate folosi in meditatie sau in masaje si impachetari ale trupului. Se poate folosi in difusere de aromaterapie si nu va recomandam sa il puneti in candele de aromaterapie deoarece compozitia chimica a uleiurilor va avea de suferit pe masura atingerii punctului de fumigare a solutiei (recomandare pe care KIGAM o face pentru toate  sinergiile pe baza de uleiuri esentiale). Se poate aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

Compozitie: ulei de jojoba, ulei de cocos fractionat, ulei esential pelin negru, lamaie, lotus albastru, mimosa, valeriana, smirna si tamaie. Produsul contine si o piatra semipretioasa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina, etc.), care amplifica calitatile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, usor iritant, se va evita zona ochilor. Se recomanda testare inainte pe articulatia maini. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita inainte de folosire.

16 alte produse in aceeasi categorie: