Elixir Inițiere folosit in Orientul Mijlociu si Europa de Vest din vremea alchimistilor si cabalistilor, Elixir Initiere KIGAM vine sa sustina emotional, psihic si subtil fiinta care se pregateste pentru ritualuri de initiere sau participari pentru prima oara in cadrul evenimentelor meditative si terapeutice. Dintre proprietatile acestui elixir incantator va reamintim starea de relaxare, acceptare, starea de pace interioara precum si purificare aurei fiintei. Folosit in momente importante ale activitatilor zilnice, va aduce deschidere catre nou, tolerata, curaj si acceptare.

Poate fi aplicat inainte de ritualuri in zona fruntii, zona gatului si pieptului. Se poate folosi si în lampi de aromaterapie sau în exterior, în candele cu fitil. Se aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

Compozitie: ulei de masline, ulei esential de petitgrain, santal, smirna si tamaie. Produsul contine si o piatra semipretioasa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina, etc.), care amplifica calitatile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, usor iritant, se va evita zona ochilor. Se recomanda testare inainte pe articulatia mainii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita inainte de folosire.

16 alte produse in aceeasi categorie: