Elixir Abramelin un elixir biblic, care provine din Egiptul antic, folosit de marii preoti la investirea regilor și la ritualurile religioase. Elixirul Abramelin KIGAM, caruia i se mai spune si Ulei Exodus în Biblie, este recomandat pentru fiintele interesate sa aprofundeze constienta în actiune. Activeaza Arhetipul Liderului Social, aduce în fiinta o stare de 'Soare', adică o fiinta care emite lumina ca un Soare. Forta vitala pe toate nivelele fiintei pe care o genereaza aceasta sinergie este remarcabila.

Poate fi aplicat in zona fontanelei, zona fruntii, plex cardiac si solar. Se aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

Compozitie: ulei de masline, ulei esential de scortisoara cassia si verum, calamus si smirna.

Atentie! Doar pentru uz extern, usor iritant, se va evita zona ochilor. Se recomanda testare inainte pe articulatia mainii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita inainte de folosire.

KIGAM

16 alte produse in aceeasi categorie: