Elixirul KIGAM Pachamama este un parfum natural creat dintr-un amestec magic de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute, menit să ne aducă mai aproape de conștiința sacră a Mamei Pământ. Energia elixirului amplifică momentele miraculoase ale conștientizării de sine ca parte din întreg sprijinind totodată armonizarea cu Datul Personal, ajutând la abandonarea tuturor emoțiilor care nu ne mai servesc. Oare nu trecem cu toții prin experiența dureroasă a separării, a neacceptării? Elixirul ne poate ghida spre o apropiere de esența noastră lăsându-ne ghidați de puterea vindecătoare e Mamei Pământ ajuta să auzim șoapta inefabilă dinăuntrul nostru și să-i dăm forța să se manifeste, prin amplificarea clarității, calmului, seninătății și credinței. Elixirul Pachamama KIGAM este elixirul acceptării și vindecării față de propria persoană și al aspirației de a ne conecta cu Mama Pamant. Parfumul este pătrunzător și surprinzător; nuanțele dominante, intense ale lămâiei sunt îmblânzite de notele de lotus albastru și de meandrele amare ale pelinului negru, într-o combinație gurmandă și învăluitoare, în care putem ghici și prezența discretă și vindecătoare a smirnei și ale tămâiei.

Mod de aplicare: Elixirul se aplică pe piele, (frunte, tâmple, zona plexului solar/inima, încheieturile bratelor) de mai multe ori pe zi, zonele preferate fiind cele de la încheieturile mâinilor și picioarelor, precum și tălpile picioarelor. Mirosul și absorbția prin piele îi declanșează efectele. Se poate folosi în loc de parfum, cu recomandarea de a se aplica doar pe piele, nu pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

Compozitie: ulei de cocos fracționat, ulei de jojoba ue, ulei esențial de pelin negru, lămâie, ab lotus albastru ue, mimosa ue, valeriană ue, santal alb 78% ue, smirnă ue, tămâie serata ue, galbnum. Produsul conține si o piatra semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalina etc.) care potențează calitățile elixirului.

Atenție! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomanda testare înainte pe articulația mâinii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se agita înainte de folosire.

16 alte produse in aceeasi categorie: