Vă recomandăm o rețetă unică creată de KIGAM, Elixir UltraProtectie. Sinergia se folosește în scopul protejarii corpurilor fizic si subtile de diferite acțiuni agresive biologice și energetice exterioare, fiind un adjuvant formidabil de puternic antibacterial, antiviral și antifungic. Elixir UltraProtecție KIGAM este o sinergie complexă și completă de uleiuri esențiale care începe cu un regal de 4 tămâi (sacra, serrata, carterii, frereana) și continuă cu o serie lunga de uleiuri esențiale foarte puternice (cuișoare, scorțișoare, rozmarin cineole, cimbru cineole, oregano sălbatic, mentă piperita, roiniță, lămâie, eucalipt globulus, arbore de ceai, ghimbir, anason stelat, morcov salbatic, lămâie) toate combinate într-un raport care să asigure o sinergie maximă. Elixirul UltraProtecție este o combinație armonică de uleiuri esențiale și vegetale care vă ajută să treceți neafectați prin locurile publice aglomerate. Stimulează energia mentală și afectivă, subtil activează culorile albastru și galben din aură.

Poate fi aplicat în zona nasului, frunții, gâtului, încheieturi și tălpile picioarelor. Se aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

Compozitie: ulei de chimen negru, jojoba, ulei esential de cuisoare, scortisoara verum, eucalipt globulus, rozmarin cineole, cimbru cineole, ghimbir, anason stelat, roiniță, tămâie (4 tipuri: sacra, carterii, serrata, frereana), mentă piperita, oregano sălbatic, morcov sălbatic, lamaie. Produsul contine si o piatra semipretioasa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina, etc.), care amplifica calitatile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, usor iritant, se va evita zona ochilor. Se recomanda testare inainte pe articulatia mainii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita inainte de folosire.

16 alte produse in aceeasi categorie: