Elixir KIGAM Foc este un parfum făcut dintr-o sinergie de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute care armonizează ființa cu conștiința și energiile care guvernează Elementul Foc. Elixirul potentează încrederea în sine, entuziasmul, impetuozitatea și dinamismul. Elixirul ne ajută să echilibrăm excesele acestui element: super-excitabilitate, excese de furie sau crize de plâns și instabilitate. Putem echilibra acest element, folosind elixirul și redănd astfel acestui element latura sa stabilă și înălțătoare de motor al existentei.

Parfumul are un miros dinamizant, o împletire fermecatoare de ghimbir cu rozmarin dinamizat de cuișoare și petitgrain. Nota principală este încălzitoare, aromată și dinamizantă.

Elixirul se poate aplica la încheieturi, în zona inferioară a corpului, pe tălpi. Se aplică de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul și absorția prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi în loc de parfum, dar se va aplica doar pe piele nu și pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

Ingrediente: ulei cocos, jojoba, ulei esential de ghimbir, rozmarin, cuișoare, petitgrain. Produsul conține și o piatră semiprețiosă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care potențează calitățile elixirului.

Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

5 alte produse in aceeasi categorie: