Balsamul 7 Chakre a fost creat pentru a ne ajuta sa avem o stare de calm si puritate, folosind puterea uleiurilor vegetale, a unturilor vegetale si a uleiurilor esentiale. Balsamul este o sinergie a uleiurilor din Gama Chakras Kigam si ajuta la mentinerea echilibrului la nivel fizic, psihic, mental si spiritual. Un balsam suav, relaxant, purificator si de asemenea foarte placut pentru piele.

Mod de folosire: Se aplica pe piele in locurile dorite si se maseaza usor pana se absoarbe.

Ingrediente: Unt de sheea, Ulei jojoba, ceara soya, Ulei de cocos, Absolut de lotus alb, Ulei esential de bergamota, Ulei esential lamaie, Ulei esential de verbina, Ulei esential de musetel german, Absolut de iasomie grandiflora, Ulei esential sunatoare, Ulei esential de lavanda aspic, Absolut de trandafir damasc, Ulei esential de ienuper, Ulei esential de benzoina, Ulei esential de tamaie, Parfumat liliac, Vitamina E, citral*, benzyl benzoate*, benzyl alcohol*, linalool*, limonene*, geraniol*, eugenol*, citronellol*, coumarin*.

*Ingrediente aflate in mod natural in uleiurile esentiale.Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. A se feri de lumina si caldura peste 25C.Se recomanda testare pe articulatia mainii, inainte de folosire. A nu se lasa la indemana copiilor!

9 alte produse in aceeasi categorie: