Elixirul KIGAM Sahasrara este un parfum natural creat dintr-un amestec magic de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute, menit să ne aducă mai aproape de conștiința și energiile îngemănate de Chakra Sahasrara. Elixirul reprezintă coroana Gamei Chakre KIGAM, pentru că însumează arhetipurile tuturor chakrelor și relația cu Divinitatea. Elixirul încurajează sentimentul de conectare cu Totul și starea de pace interioară profundă și ne ajută să ne concentrăm asupra aspectelor esențiale ale vieții. Vibrațiile elixirului Sahasrara KIGAM sunt cele ale cuvintelor “înțelepciune”, “infinită compasiune” și “devoțiune”.

Parfumul este sideral – o coroană de esențe prețioase. Notele de mijloc și de vârf se sprijină pe un melanj subtil de flori exotice: frangipani, iasomie, lotus roz; iar baza ne poartă printr-un mix luxuriant de arome lemnoase și rășinoase, din care nu lipsesc santalul, tonka și tămâia de Siam.

Elixirul se aplică pe piele, de mai multe ori pe zi, zonele preferate fiind cele de la încheieturile mâinilor și picioarelor, precum și tălpile picioarelor. Mirosul și absorbția prin piele îi declanșează efectele. Se poate folosi în loc de parfum, cu recomandarea de a se aplica doar pe piele, nu pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

Ingrediente: ulei jojoba, ulei măsline, absolut de lotus roz, frangipani, iasomie grandiflora, muschi de stejar, tonka, santal alba, ulei esential de verbină, lavanda aspic, scorțișoară, benzoină siam, galbanum și Vitamina E.

Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

Nota 
Filimon C 2021-11-11

Foarte bun

Foarte aromat!

Scrie o recenzie !

9 alte produse in aceeasi categorie: