Elixirul KIGAM Ajna este un parfum natural creat dintr-un amestec magic de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute, menit să ne aducă mai aproape de conștiința și energiile îngemănate de Chakra Ajna. Elixirul este balsamul celor care caută armonia și conștiența. În mirajul iluziilor, elixirul Ajna este un o ancoră special concepută pentru a potența starea de luciditate și de constiență. Elixirul vă stă la dispoziție pentru momentele unice de practică spirituală, dar și ca ajutor în evenimente importante din viața de zi cu zi.

Parfumul este sofisticat, o combinație de forță între un buchet miraculos de ierburi aromatice (mentă, lavandă, salvie, mușețel, angelică) și acorduri misterioase de lotus albastru și violete. Notele de bază sunt lemnos exotice, cu atingeri de ienupăr și scorțișoară.

Elixirul se aplică pe piele, de mai multe ori pe zi, zonele preferate fiind cele de la încheieturile mâinilor și picioarelor, precum și tălpile picioarelor. Mirosul și absorbția prin piele îi declanșează efectele. Se poate folosi în loc de parfum, cu recomandarea de a se aplica doar pe piele, nu pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

Ingrediente: ulei jojoba, ulei măsline, absolut de lotus albastru, violete, ulei esențial de menta spicata, lavandă, salvie sclareea, mușețel roman, morcov, angelică, ienupăr, scorțișoară, ambra, dafin și Vitamina E.

Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

9 alte produse in aceeasi categorie: