Elixirul KIGAM Vishuddha este un parfum natural creat dintr-un amestec magic de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute, menit să ne aducă mai aproape de conștiința și energiile îngemănate de Chakra Vishuddha. Energia elixirului amplifică momentele miraculoase de echilibru între timpii de vorbire și timpii de tăcere și lucrează la cele mai fine acorduri ale încrederii în vocea interioară. Oare nu trecem cu toții prin experiența dureroasă a regretului că nu ne-am ascultat vocea interioara? Elixirul ne poate ajuta să auzim șoapta inefabilă dinăuntrul nostru și să-i dăm forța să se manifeste, prin amplificarea clarității, calmului, seninătății și credinței. Elixirul Vishuddha KIGAM este elixirul sincerității față de propria persoană și al aspirației către perfecțiune.

Parfumul este pătrunzător și surprinzător; nuanțele dominante, intense, ale lavandei sunt îmblânzite de notele de mosc ale ambrei (rășină de copac) și de meandrele amare ale pelinului negru, într-o combinație gurmandă și învăluitoare, în care putem ghici și prezența discretă și vindecătoare a salviei și a isopului.

Elixirul se aplică pe piele, de mai multe ori pe zi, zonele preferate fiind cele de la încheieturile mâinilor și picioarelor, precum și tălpile picioarelor. Mirosul și absorbția prin piele îi declanșează efectele. Se poate folosi în loc de parfum, cu recomandarea de a se aplica doar pe piele, nu pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

Ingrediente: ulei jojoba, ulei măsline, ulei esențial de pelin negru, salvie, mușețel german, lavandă, isop, cedru, ambră și Vitamina E.

Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

Nota 
Claudia R 2021-11-08

super

am cumparat acest minunat ulei, este super, miroase foarte frumos si cred ca si-a facut treaba ...am cumparat si unei prietene care a fost la fel de incantata. recomand cu incredere

Scrie o recenzie !

9 alte produse in aceeasi categorie: