Elixirul KIGAM Anahata este un parfum natural creat dintr-un amestec magic de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute, menit să ne aducă mai aproape de conștiința și energiile îngemănate de Chakra Anahata. Este cel mai cald și mai liniștitor elixir din Gama Chakre, amplificând compasiunea și empatia. Elixirul amplifică liniștea lăuntrică și starea de împăcare profundă cu propria persoană. Elixirul vibrează pe coarda toleranței față de provocările vieții și acceptării necondiționate a diverselor episoade de viață, integrând experiențele în fluxul firesc și normal al lucrurilor. A purcede pe drumul căutării echilibrului perfect între materie și spirit este un demers inițiatic, iar elixirul Anahata ne poate fi alături.

Parfumul este cald, învăluitor și rafinat; atingeri delicate și subtile de bergamotă și rozmarin și îmbrățișări seducătoare de trandafir.

Elixirul se aplică pe piele, de mai multe ori pe zi, zonele preferate fiind cele de la încheieturile mâinilor și picioarelor, precum și tălpile picioarelor. Mirosul și absorbția prin piele îi declanșează efectele. Se poate folosi în loc de parfum, cu recomandarea de a se aplica doar pe piele, nu pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

Ingrediente: ulei jojoba, ulei măsline, absolut de trandafir, ulei esențial de bergamotă, lămâie, rozmarin, trandafir, santal amyris, balsam de peru și Vitamina E.

Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

9 alte produse in aceeasi categorie: