Elixirul KIGAM Manipura este un parfum natural creat dintr-un amestec magic de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute, menit să ne aducă mai aproape de conștiința și energiile îngemănate de Chakra Manipura. Este elixirul celor care caută să participe focalizat și, în același timp, detașat la spectacolul vieții. Energia subtilă a elixirului rezonează cu încrederea în forțele proprii, afirmarea personalității, hotărârea, tenacitatea, simțul onoarei, spontaneitatea, dinamismul lăuntric, dar și manifestarea de independență în acțiune, buna dispozitie, umorul, spiritul de aventură și voința. Elixirul este un balsam pentru persoanele ocupate, care duc o viață activă și care interacționează zilnic cu mulți oameni și multe medii.

Parfumul este proaspăt, vivace și energetic. Se deschide prin note floral-citrice, un melanj între mirosul somptuos de neroli (floare de portocal) și cel jucăuș și fresh al roiniței; notele de bază sunt condimentate și picante.

Elixirul se aplică pe piele, de mai multe ori pe zi, zonele preferate fiind cele de la încheieturile mâinilor și picioarelor, precum și tălpile picioarelor. Mirosul și absorbția prin piele îi declanșează efectele. Se poate folosi în loc de parfum, cu recomandarea de a se aplica doar pe piele, nu pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

Ingrediente: ulei jojoba, ulei măsline, ulei esențial de neroli, grapefruit, lemon grass, roiniță, fenicul, cuișoare, scorțișoară și Vitamina E.

Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

9 alte produse in aceeasi categorie: