Elixirul KIGAM Swadisthana este un parfum natural creat dintr-un amestec magic de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute, menit să ne aducă mai aproape de conștiința și energiile îngemănate de Chakra Swadisthana. Elixirul este panaceul artiștilor, al creatorilor de bun și frumos; susține înțelegerea și exprimarea emoțiilor, a dorințelor, a nevoilor, manifestarea plenară a creativității, bucuriei și entuziasmului. Elixirul amplifică și sprijină integrarea, conexiunea cu ceilalți, adaptabilitatea, încrederea în viitor, dar și originalitatea în orice formă de manifestare.

Parfumul este seducător și prețios, cu șoapte tainice de lotus albastru și santal și mângâieri exotice de frangipani, mixate cu o bază lemnoasă și picantă.

Elixirul se aplică pe piele, de mai multe ori pe zi, zonele preferate fiind cele de la încheieturile mâinilor și picioarelor, precum și tălpile picioarelor. Mirosul și absorbția prin piele îi declanșează efectele. Se poate folosi în loc de parfum, cu recomandarea de a se aplica doar pe piele, nu pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

Ingrediente:ulei jojoba, ulei măsline, absolut de frangipani, lotus albastru, santal alba, ulei esențial de tămâie, ambră, petitgrain, cardamom, ghimbir, piper negru, cuișoare, rozmarin, menta spicata, lămâie și Vitamina E.

Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

KIGAM

9 alte produse in aceeasi categorie: