Elixirul KIGAM Muladhara este un parfum natural creat dintr-un amestec magic de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute, menit să ne aducă mai aproape de conștiința și energiile îngemănate de Chakra Muladhara. Elixirul poate fi o ancoră de conștiență în tumultul existenței și o resursă pentru activități zilnice mai valoroase și mai încărcate de sensuri. Sinergia ne vorbește despre conexiunea cu natura, încrederea în legile ei și integrarea în circuitul natural al vieții.

Parfumul este adânc, lemnos, cu opulențe de rășini prețioase. Este fecundul materiei și al rădăcinilor; pentru că obiectivul lui este să ne ajute să realizăm cu mai mare ușurință scopurile terestre.

Elixirul se aplică pe piele, de mai multe ori pe zi, zonele preferate fiind cele de la încheieturile mâinilor și picioarelor, precum și tălpile picioarelor. Mirosul și absorbția prin piele îi declanșează efectele. Se poate folosi în loc de parfum, cu recomandarea de a se aplica doar pe piele, nu pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

Ingrediente: ulei jojoba, ulei măsline, ulei esențial de patchouli, vetiver, smirnă și Vitamina E.

Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

9 alte produse in aceeasi categorie: