Elixir KIGAM Arhanghel Mikhael este un parfum făcut dintr-o sinergie de uleiuri vegetale si uleiuri esențiale care armonizează ființa cu energiile discriminării, actiunii impetoase, claritate în actiune si optimism. Sinergia obtinuta în acest elixir este un regal al energiei solare bazate pe un subtrat lemnos (tămâia). Prin amplificarea stării de solaritate se manifesta arhetipul Arhanghelului Mikhael. Este important de subliniat ca acest arhetip permite manifestarea conștientă a eului individual.

Parfumul este dinamizant, încântător, cald si ușor condimentat. Această joacă de parfumuri între dinamizare, încântare, căldură și condimentat dă o savoare specială acestui parfum uleios.

Elixirul se poate aplica la încheieturi, cap și zona plexului solar. Se aplică de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul și absorția prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi în loc de parfum, dar se va aplica doar pe piele nu și pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

Compoziție: ulei jojoba, cocos, ulei esential de neroli, lime, rozmarin, roiniță , tămâie, salvie, scortisoara, cardamom, dafin , lemn de gaiac . 

Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

Nota 
Imola T 2023-12-19

Super prefarat

Asta este uleiul care imi place cel mai mult, am nevoie tot timpul de ea.

Scrie o recenzie !

6 alte produse in aceeasi categorie: