Uleiul Tara de la KIGAM si de ce avem nevoie de armonizarea cu energia compasiunii.

Uleiul Tara de la KIGAM si de ce avem nevoie de armonizarea cu energia compasiunii.

Blanda, frumoasa si calda zeita a compasiunii, Tara, cum o cunosc practicantii de spiritualitate, este una din cele mai indicate energii ale acestor vremuri in scopul compensatii emotionale si pentru echilibrarea fiintei umane. KIGAM a creat aceasta sinergie in acord cu vibratia acestei minunate zeitati in scopul de a va ajuta sa va recapatati increderea in voi, sa va gasiti mai repede linistea interioara in cazuri de zbucium si conflicte si sa puteti parcurge drumul vietii mai constient si mai in acord cu ritmurile Universului.

Este greu sa suportam zilnic tumultul vietii, nervii au ajuns o conditie primara a traiului de zi cu zi si putini sunt cei care isi pastreaza linistea si serenitatea cand grijile o iau razna in viata lor. Lucrurile insa se pot schimba, daca suntem atenti si interesati sa potolim acel foc mistuitor din interior care ne scoate cuvintele din gura inainte de a gandi sau produce izbucniri necontrolate cand copilul nu vrea sa mananca sau cand in trafic iti taie calea diversi indivizi.

Reactiile noastre se pot schimba daca traim constient si daca privim prin ochii sufletului fiecare fiinta din viata noastra, daca o imbracam in mantia compasiunii, ajutand in acest timp, atat persoana respectiva, cat si pe noi. Compasiunea si blandetea nu inseamna mila sau prostie, sunt sentimente superioare pe care, daca le cultivam, primim in schimb o mai buna reactie in fata vietii si o imbunatatire clara a statusului nostru emotional.

Cine nu vrea sa nu se enerveze, cine nu vrea sa treaca cu bine si relaxare un episod dificil la serviciu, cine nu vrea sa se recupereze bine dupa vreo spitalizare? Ne dorim sa nu fim agresati, dar pentru aceasta este nevoie intai sa nu agresam noi si daca incepem lucrul de aici, roadele nu vor intarzia sa apara.

Zambiti strainilor, transmiteti iubire taximetristului care va taie calea, multumind ca aveti reflexe si Gratia v-a ferit de accident, pastrati tandrete in glas cand copilul nu vrea sa isi faca temele si mananca bomboanele pe  care i le da tatal lui la ora 9 seara, priviti cu drag si bucurie fiecare moment petrecut alaturi de partenerul de viata si transformati-va intrebarile acide sau replicile taioase in flori de nuferi si iasomie.

Pentru toate aceste transformari, imposibile la prima vedere, Uleiul TARA KIGAM va sta la dispozitie. 

INDICATII

Ulei zilnic, cu indicatii pentru stari de tensiune, momente dificile in activitate profesionala si personala, probleme recurente in familie sau stari de deznadejde si epuizare, momente de cumpana in luarea unei decizii sau pentru starea de bine de peste zi.

Uleiul de aplica zilnic, dimineata, dupa toaletarea personala, pe plexul cardiac si in dreptul ceakrei Ajna. Se pun 2-3 picaturi si se maseaza usor, fara forta si ganduri agitate privind evenimentele urmatoare din cursul zilei.

Uleiul poate fi folosit ori de cate ori simtiti nevoia de a va calma, de a va clarifica mintea si de a respira usor. Ulei TARA KIGAM va ajuta sa reparati structurile emotionale blocate de furie, ura, razbunare sau alte ganduri grele si va permite o viziune mai clara si lucida a vietii de zi cu zi, plina de non-agresune si vibratie inalta.

Sursele imaginilor: 

https://thecosmicmother.files.wordpress.com/2014/07/whitetara.jpg

White Tara; detail from a Tibetan Tangka painting. © Zzvet | Dreamstime.com - Tibetan Tangka White Tara Goddes Photo

Toate comentariile

Lasa un raspuns