Uleiuri Gama Chakre

Uleiuri Gama Chakre

Fiecare din cele 7 chakre sunt guvernate de legi spirituale si principii de constiinta pe care le putem folosi pentru cultivarea armoniei, a starii de fericire si de bine atat pentru noi ca individ, cat si pentru restul fiintelor. Exprimam cu totii ganduri si emotii care de multe ori nu au musai o explicatie in logica obisnuita, si este bine sa fie asa, pentru ca putina magie si ocultare in viata aceasta nu ne strica. Iar chakrele sunt acele micro-universuri interioare care ne tin sufletul in trup si se ocupa de comunicarea noastra cu exteriorul.

Avem nevoie de o permanenta constientizare a celor sapte centri majori de vibratie pe care ii avem pentru ca incalcam zilnic sute de legi ale Universului care ne scot din armonia cea datatoare de sanatate si bucurie. Si din aceste considerente uleiurile KIGAM vin sa va intregeasca relatia cu centrii vostri, sa va dinamizeze si sa reaseze in spatiile lor sacre energiile pierdute.

Chakra Muladhara

Chakra Radacina, Muladhara in sanscrita,  localizata la baza coloanei vertebrale, este cea care ne guverneaza instinctele primare de supravietuire. Cand chakra este curata si energia circula liber, ne simtim plini de energie, suntem increzatori in noi si ne putem indeplini toate nevoile. Cand aceasta zone este blocata, suntem furiosi, avem crize de anxietate si mentinem o stare continua de ingrijorare.

Acest centru este guvernat de Legea Spirituala a Karmei si este conectata cu elementul Pamant, care ne ofera informatiile esentiale privind potentialele daune pe care ni le producem prin actiunile si gandurile noastre.

 

 

Chakra Swadhistana

Numita Swdhistana in sanscrita,  este Chakra creativitatii sub toate aspectele ei. Localizata in zona organelor sexuale, energia acestui centru ne permite reproductia biologica. Cand Chakra este curata si energia circula libera, ne simtim plini de idei creative, suntem creatori de nou si de mai bine si traim in interiorul nostru sensul iubirii si abundentei. Legea efortului minim este cea care guverneaza acest centru si forta acestuia aduce in noi capacitatea de a fi co-fondatorii propriei noastre vieti, problemele nu sunt decat oportunitati spre evolutie iar orice incepem este atins de fiorul pur si nobil al creatiei, in care fiecare componenta se leaga magistral de cealalta, intr-o piesa de o  rezonanta unica.

 

Chakra Manipura

Numita Manipura in sanscrita, Chakra energiei este localizata in zona plexului solar si este declaratia dumneavostra de energie in fata lumii. Cand Chakra este deschisa si energia curge liber orice va propuneti se realizeaza, viata dumneavostra prinde contur si se materializeaza. O Manipura blocata va aduce frustrare si insatisfactii orice ati incerca sa faceti, privirile fiind indreptate doar catre nereusite si deceptii. Chakra este guvernata de Legea Intentiei si a Dorintei si raspunde de elementul Foc. Semintele intentiilor noastre isi au lacasul in suflet si ingrijirea acestora cu atentie si dedicatie va va conduce in final la exprimarea plenara a emotiei si a intentiei. De aceea, Chakra accentueaza ideea ca intentia trebuie sa fie clara pentru ca fructele dorintei sa apara iar mentinerea energiei libere in aceasta Chakra va ghideaza catre dorinte in acord cu Eul dumneavostra cel mai profund.

 

Chakra Anahata

Chakra numita in sanscrita Anahata, localizata in plexul inimii, in mijlocul pieptului, reprezinta unirea energiilor afective cu compasiunea. Chakra inimii este dedicata depasirii hiatusului separarii si despartirii. Cand energia acestui centru este blocata, resimtim un sentiment de alieneare fata de alti si ne cuprinde dorinta de singuratate. O Chakra deschisa cu energia curganda, va aduce o stare de conectare in cele mai adanci structuri cu toate fiintele vii. Chakra este guvernata de Legea a da si a primi, pentru ca iubirea poate lua cele mai variate forme si apare in orice stadiu al vieti individului. Fiecare act al daruirii include un act simultam al primirii. De fiecare data cand oferi, undeva, sub alta forma, primesti, si aceasta este esenta inimii iar energia care o domina este cea a compasiunii.

 

Chakra Vishuda

Vishhuda cum i se spune in sanscrita, Chakra este situata in zona gatului si este centrul expresiei, a exprimarii.  Cand Chakra aceasta este deshisa si energia curge libera, omul capata incredere in el si capacitatile lui de a transmite, de a comunica si de a se face inteles. Daca Chakra este obstructionata, omul are mereu senzatia ca nu este luat in seama si ca nimeni nu il aude si este evident ca pentru a ne simti apreciati si luati in seama, energia acestei Chakra trebuie sa fie curata si sa circule nestingherita. In plan fizic, cele mai adesea, probleme medicale ale tiroidei  sau durerile cervicale sunt manifestari ale dezechilibrelor acestei ceakre.  Chakra este guvernata de Legea Detasarii, pentru ca daca aceasta cekra este libera, exprimarea omului este libera si niciodata nu va simti ca trebuie sa se cenzureze sau sa fie ingrijorat de critici sau cenzura, cu conditia sa nu vorbeasca pentru a face rau sau cu rea vointa. Legea Detasarii aminteste ca poti sa iti alegi cuvintele sau actiunile pe care le intreprinzi, dar nu poti controla raspunsul Universului la cuvintele sau actiunile tale. Atunci cand intentia ta este clara si inima este deschisa, in mod spontan te manifesti din toata inima ta si rezultatele actiunilor tale nu vor intarzia sa apara.

 

Chakra Ajna

Chakra numita in sanscrita Ajha, este ceaka intuitiei si este localizata in frunte, fiind centrul intuitiei si al clarvizunii. Cand acest centru este deschis, va domina un sens profund al conectarii cu vocea iterioara, va simtit ghidati cu acel fir stralucitor interior pe care il numiti inspiratie iar alegerile pe care le faceti isi gasesc un sens in viata dumneavoastra. Cand acest centru este blocat, sentimente de indoiala si neinceredere pun stapanire pe constiinta dumneavostra. Ne dorim deschis acest centru pentru ca atunci sigur stim care este drumul nostru interior de  parcurs, sensul acestei vieti si scopul pentru care traim aceasta incarnare. Centrul este guvernat de Legea Cauzei si Efectului, sau Legea Dharmei, care anunta ca nu suntem singuri in acesta existenta ci avem langa noi acea persoana, acel gand sau voce interioara care ne ghideaza mereu si la care ajungem odata cu deschiderea acestei ceakre. Prin manifestarea energiei acestei ceakre se face liniste, vocile vietii cotidiene dispar si fac loc acestei voci interioare care ne duce direct catre cele mai ascunse si mai pure lacasuri din spiritele noastre: esenta noastra divina.

 

Chakra Sahasrara

Chakra constientei, sau cunoscuta sub numele sanscrit de Dahaswara, se vizualizeaza ca o floare de lotus, o maiestuoasa coroana pe crestetul capului. Atunci cand lotusul isi deshide petalele, memoria Universului este restaurata in fiinta si iluminarea se atinge. Chakra este dominata de Legea Potentialitatii Pure. Cand radacinile fiintei primesc impulsul primar de la Pamant prin intermediul primei ceakre, fluxul creator incepe sa curga prin a doua Chakra, intentia incepe sa se manifeste prin a treia Chakra, inima se deschide si iti permite sa oferi si sa primesti iubirea absoluta prin a patra Chakra, incepi sa iti manifesti cel mai inalt potential vibrational prin a cincea Chakra, esti in rezonanta cu eul tau interior prin cea de-a sasea Chakra si abia apoi energia ajunge in a saptea Chakra, revelandu-ti adevarul a absolut al existentei tale, memoria absoluta a Universului si adevarul asupra temporalitatii corpului tau.

Toate aceste centre de energie pe care corpul nostru le are au nevoie de vibratii puternice si adecvate, de ganduri corecte, gratie si inspiratie divina pentru a genera la randul lor un raspuns pe masura. Cum totul in acest Univers este in miscare si legile enuntate nu iarta pe absolut nimeni, meditatia si practicile spirituale va pot ajuta pentru a va pastra constiinta individuala nealterata.

Uleiurile de ceakre KIGAM sunt uleiuri dedicate fiecarui centru, incarcate cu constiintele arhetipale absolute si vibreaza diferit in functie de Chakra careia i se adreseaza. Folosite corespunzator, ele va ajuta in meditatie, in stabilirea conexiunii cu centrul pe care lucrati si va pot fi un partener de nadejde in practica spirituala.

 

NB: Va recomandam sa nu dati alta utilizare acestor uleiuri decat cea pentru care ele au fost create si sa nu folositi pe alt centru decat pentru cel dedicat.

Toate comentariile

Lasa un raspuns