Acești așa-ziși mici agresori

Acești așa-ziși mici agresori

Despre gândire, emoție, vitalitate și implicațiile în noi și în afara noastră.

Am hotărât să scriu aceste articol că să transpun adevărurile ezoterismului și alchimiei legate de lumea în miniatură care se află în noi și în jurul nostru. Suntem în plin proces de a ne lupta, de a urî, de a ne fi frică de “micii agresori”, toate aceste emoții fără să înțelegem mare lucru din ce se întâmplă. Este specific acestei civilizații să distrugă haotic cea ce nu înțelege, tocmai pentru că este haotică.

De ce ne atacă ciupercile, bacteriile și virusurile?

În mod normal noi trăim natural în cooperare cu aceste organisme vii. Pornim de la faptul că aceste organisme sunt expresia unor energii care se manifesta în Creația fizică. Tipuri de conștiințe și energii adiacente generează realitatea materială, iar acest proces se manifestă și în cazul ciupercilor, bacteriilor și virusurilor.

Atât timp cât noi suntem în armonie, concubinăm, cooperăm normal cu aceste organisme; când deviem, aceste mini organisme devin niște agresori care ne atenționează.

În general, o anumită impuritate la nivel de vitalitate (o anumită delăsare vitală, în termeni populari se numește “îngălare”) generează o acțiune a “mini“ ciupercilor asupra ființelor respective. În acest moment intră în joc natura vindecătoare, care vrea să ne ajute să învățăm anumite lecții de viață.

Procesul este similar și în ceea ce privește bacteriile, doar că aici se declanșează acțiunea lor asupra noastră atunci când emoția noastră este sub un anumit standard, adică depresie, tristețe, furie și toată gama de emoții distructive.

Și ajungem la subiectul virus care este o “ființă” complexă, puternic legată de mentalul nostru și care, așadar, obiectivează situațiile de erori mentale pe care le generăm. Una din erorile mentale clasice și binecunoscute este frica, o atitudine mentală care blochează sistemul de protecție al organismului și permite acțiunea virusurilor. Bineînțeles, acest sentiment de frică este complex și are multe nuanțe care generează acțiuni exterioare corespunzătoare, ceea ce explică multitudinea virusurilor generați de tipul de frică pe care o manifestăm.

Schimbarea atitudinii mentale este mai complicată și durează mai mult decât în primele două situații; de aceea, în general, tratarea de un virus este mai complexă decât în celelalte cazuri.

Expun aceste lucruri nu pentru a nega rolul medicației, al medicinei, ci pentru a atenționa cu privire la atitudinea noastră.

Ca Adept pe cale, recomand atenția, practica spirituală în general, respirațiile conștiente, rugăciunea, alimentația curată, ca ajutoare foarte importante pentru a ne împrieteni cu acești “mici agresori”. Dacă din diverse motive ajungem să intrăm în conflict, să fim agresați de acești “agresori”, este indicat să folosim toată gama de ajutoare: practica spirituală, natura, medicina holistică și chiar medicina alopată. Toate au rolul lor și este nevoie de un echilibru în toate.

Dar ca regulă generală, prevenția este instrumentul de bază.

Patanjali (un înțelept yoghin) spune în felul lui: Karma (suferința) care nu a venit poate și trebuie să fie evitată.

În final și un mic exercițiu de practică yoga de creștere a imunității și dispariție a fricii.

Ne relaxăm, ochii închiși, atenția pe timus (între piept și zona gâtului). Urmărim să respirăm profund cu atenția în zona timusului timp de 3-5minute. Când simțim că atenția a rămas centrată pe zona respectivă începem rostirea mantrei AIM, de mai multe ori. Facem aceasta pentru 10min minim. La sfârșit conștientizăm activarea glandei timus, a sistemului imunitar, o stare de armonie, pace și bucurie.

De asemenea vă recomand un elixir Kigam , adjuvant pentru protecție și imunitate.

https://kigam.ro/gama-magica/200-elixir-ultra-protecie-10ml.html

elixir ultra protectie

Grație și Putere!

Sha Hadhim

Toate comentariile

Lasa un raspuns