Parfum de tămâie din Munții Dhofar din Sultanatul Oman Tămâie Dark Al-Hojari culeasa manual este o rășină nobilă. Numele său botanic este Boswellia sacra. Provine din Munții Dhofar din sud-vestul Omanului, care se învecinează cu Yemenul. Spectrul său de culori este divers și variază de la alb, până la galben deschis, galben miere, auriu până la verde turcoaz.

Miros proaspăt de lămâie balsamic pentru o plăcere maximă a tămâiei Tămâia Dark Al-Hojari emană o aromă intensă tămâioase de lămâie, care provine din proporția ridicată de uleiuri esențiale care caracterizează această tămâie. De îndată ce această tămâie se află pe cărbuni, emană un parfum  încântător, cu o notă revigorantă și foarte răcoritoare. Fumul alb foarte puternic umple întreaga cameră fără a fi invadator, oferănd corpului, mintii și sufletului armonie și siguranță.

Tamaie Dark Al-Hojari  -  culeasă manual creează o atmosferă clară, pură și armonioasă. Acest tămâie își obține proprietățile pozitive, cum ar fi puterea, energia și parfumul, din condițiile sale optime de creștere, dintr-un climat unic, timpul optim de recoltare și experiența culegătorului de tămâie. Fumul său dizolvă energiile negative din casa ta și între oameni. Mirosul acestei tămâii face ca rugăciunile să se ridice la cer. Această tămâie este ideală pentru introspectie, pentru mai multă concentrare și pentru a susține spiritualitatea și meditația.

Nota 
Luciana S 2023-05-15

Calitate excepțională

Tămâia primită a fost in bulgari mari, nu s-a sfărâmat fiind ușor de aplicat pe cărbune. Starea indusa de parfumul acesteia a facilitat meditația și introspecția.

Scrie o recenzie !

16 alte produse in aceeasi categorie: