Uleiuri Relaxare By KIGAM

207 lei

Pentru pasionatii de seri magice si pline de relaxare , incarcate de bucuria descoperirii si vibratia noului, KIGAM lanseaza cu ocazia sarbatorilor de iarna setul de Uleiuri Energy by KIGAM. Setul contine Elixir Tara, Ulei Relaxare Musculara, Elixir Sacru, Elixir Regina Noptii si un set betisoare parfumate Santal.

Mai multe detalii

 • Distribuie pe Facebook!
 • Uleiul de Relaxare Musculara a aparut din dorinta a avea un produs complet care sa se adreseze tensiunilor musculare si articulare.  Un produs de grad terapeutic care sa te ajute la nevoie, fie ca vine vorba de o simpla intindere musculara sau entorsa pana la o durere reumatica.

  Ajuta in  dureri reumatismale si articulare, artrite, tendinite, crampe, entorse, contracturi musculare (este antiinflamator si calmant).

  Uleiul a fost gandit sa depasesca cele mai exigente asteptari si sa ofere o mana de ajutor atunci cand este folosit.

  Elixir KIGAM Tara reuneste sub incarcarea sa mistica energia compasiunii Universului. KIGAM va ofera prin acest elixir delicat si complet posibilitatea de a va activa si amplifica latura compasiunii din fiinta dumneavoastra. Cum fundamantul creatiei este manifestarea compasiunii, veti gasi in Elixir KIGAM Tara vibratia inceputului creationist in cea mai delicata, pura si stabila forma a sa. Este indicat pentru stari de tensiune, momente dificile in activitatea profesionala si personala, probleme recurente in familie sau stari de deznadejde si epuizare, momente de cumpana in luarea unei decizii sau pentru starea de bine de peste zi.

   Elixir KIGAM Regina Noptii este elixirul celor care folosesc puterea noptii si energia acestui ciclu. Asa cum somnul poate si trebuie sa fie un somn constient, asa si energia noptii este un element cheie al receptiei energiilor subtile. Scopul folosirii Elixir KIGAM Regina Noptii este de a produce in fiinta o stare de elevare, de a potenta o finete deosebita a simturilor si emotiilor, de a va pune in legatura cu fascinanta energie a ielelor, a ursitoarelor. Elixir benefic atat pentru barbati cat si pentru femei. Elixir KIGAM Regina Noptii va aduce centrare, claritate emotionala si mentala si o excelenta receptivitate fata de energiile subtile, ocultate

   Elixir KIGAM Sacru este un elixir "clasic" de purificare si pregatire a fiintei pentru practicile meditative. Folosind Elixir KIGAM Sacru inainte de meditatii va veti induce o stare de relaxare, de acceptare a Universului interior si exterior si primiti in schimb claritatea si concentrarea spiritului. Beneficiile Elixir KIGAM Sacru il recomanda drept un elixir sigur si eficient pentru linistirea activitatii mentale si pentru accederea la stari superioare de calm si elevare.

  Bețe naturale de o calitate excepțională din Santal. Șase calități ale mirosului de Santal:

  1. Mirosul de lemn de santal ajută la atenuarea anxietății.

  2. Mirosul de santal ca ajutor pentru somn De-a lungul veacurilor, lemnul de santal a fost considerat un ajutor puternic de somn și remediu pentru insomnie.

  3. Mirosul de santal calmează și stimulează Paradoxal, uleiul de santal a fost, de asemenea, dovedit a fi atât calmant, cât și stimulant.

  4. Mirosul de santal este antiinflamator Ingredientele active din uleiul de lemn de santal - α-santalol și β-santalol - au fost găsite a avea o acțiune impresionantă antiinflamatoare care funcționează similar cu ibuprofenul și alte medicamente

  5. Mirosul de santal este antimicrobian

  6. Mirosul de santal are efect analgezic și de calmare În cercetările publicate în 2000, s-a constatat că alfa-santalolul are un efect analgezic.

  Pentru a vedea ce contin produsele si cum se aplica pe piele, consultati fiecare produs in parte pe site.

  Gratie si Putere!

  Scrieţi o recenzie

  Uleiuri Relaxare By KIGAM

  Uleiuri Relaxare By KIGAM

  Pentru pasionatii de seri magice si pline de relaxare , incarcate de bucuria descoperirii si vibratia noului, KIGAM lanseaza cu ocazia sarbatorilor de iarna setul de Uleiuri Energy by KIGAM. Setul contine Elixir Tara, Ulei Relaxare Musculara, Elixir Sacru, Elixir Regina Noptii si un set betisoare parfumate Santal.

  5 alte produse în aceeași categorie: