Lumânarea este preparată din ceară de soia bio și uleiuri esențiale, după principii biodinamice. Spectacolul de uleiuri esențiale naturale ne trezește simțurile și entuziasmul și ne pune în conexiune cu elementul foc.

Parfumul este vibrant, picant și aromatic, cu nuanțe pasionale și exotice, condimentate cu ghimbir și cuișoare.

Lumânarea conține 12% uleiuri esențiale naturale. Recipientul este produs și decorat hand made și poartă sigiliul magic al simbolului focului. Fitilul este confecționat exclusiv din bumbac netratat. Flacăra arde constant, fără fum.

Ingrediente: ulei esenţial de petitgrain, bergamotă, geranium, rozmarin, cimbru, ghimbir, cuișoare și ceară de soia bio.

Invocație Element Foc: Elementul Foc să ne confere focalizare, acțiune și entuziasm! Elementul Foc să fie scânteia care aprinde Sufletului Nostru pentru a găsi Cărarea! Să purificăm, respectăm și celebrăm Elementul Foc, ca parte vie a Creației!

Greutatea conținutului: 150 g. Durata de ardere: aproximativ 30 de ore; indicat să ardă minimum 2 ore pentru prima dată.

Fabricat în Romania.

Atenție!Nu lăsați lumânarea să ardă nesupravegheată. Evitați așezarea lumânărilor aprinse pe direcția curenților de aer, lângă ferestre sau uși deschise. Nu așezați lumânările aprinse pe suprafețe inflamabile sau în apropierea materialelor inflamabile. Utilizați lumânările numai în poziție verticală. Nu stingeți lumânările cu apă. Nu lăsaţi lumânarea la îndemâna copiilor. 

4 alte produse in aceeasi categorie: