Lumânarea este preparată din ceară de soia bio și uleiuri esențiale, după principii biodinamice. Sinergia de uleiuri esențiale naturale ne poartă prin ardere pe tărâmurile misterioase ale creativității și senzualității și ne pune în conexiune cu elementul apă.

Parfumul este răcoritor și proaspăt, pătrunzător și surprinzător, cu mângâieri de citrice și flori de iasomie.

Lumânarea conține 12% uleiuri esențiale naturale. Recipientul este produs și decorat hand made și poartă sigiliul magic al simbolului apei. Fitilul este confecționat exclusiv din bumbac netratat. Flacăra arde constant, fără fum.

Ingrediente: ulei esenţial de lemongrass, iasomie, ylang ylang, palmarosa, camfor, tamâie, și ceară de soia bio.

Invocație Element Apă: Elementul Apă să ne confere Creativitate, Mobilitate și Senzualitate! Elementul Apă să fie valul pe care Sufletului Nostru se urcă în Lumină! Să purificăm, respectăm și celebrăm Elementul Apă, ca parte vie a Creației!

Greutatea conținutului: 150 g. Durata de ardere: aproximativ 30 de ore; indicat să ardă minimum 2 ore pentru prima dată.

Fabricat în Romania.

Atenție!Nu lăsați lumânarea să ardă nesupravegheată. Evitați așezarea lumânărilor aprinse pe direcția curenților de aer, lângă ferestre sau uși deschise. Nu așezați lumânările aprinse pe suprafețe inflamabile sau în apropierea materialelor inflamabile. Utilizați lumânările numai în poziție verticală. Nu stingeți lumânările cu apă. Nu lăsaţi lumânarea la îndemâna copiilor. 

4 alte produse in aceeasi categorie: