Lumânarea este preparată din ceară de soia și uleiuri esențiale, după principii biodinamice. Bogăția de uleiuri esențiale naturale ne încântă simțurile cu un parfum care stimulează vitalitatea și bucuria și ne pune în conexiune cu elementul pământ.

Parfumul este cu nuanțe lemnoase și tămâioase; parfumul este aromat, adânc și dens.

Lumânarea conține 10% uleiuri esențiale naturale. Recipientul este produs și decorat manual și poartă sigiliul magic al elementului pământ: simbolul pătratului. Fitilul este confecționat exclusiv din bumbac netratat. Flacăra arde constant, fără fum.

Ingrediente: ulei esențial de cimbru, cedru, ienupăr, patchouli, vetiver, benzoină de sumatra și ceară de soia bio.

Invocație Element Pământ: Elementul Pământ să ne confere Regenerare, Vitalitate și Stabilitate! Elementul Pământ să fie punctul de ridicare și rafinare a Sufletului Nostru! Să purificăm, respectăm și să celebrăm Elementul Pământ, ca parte vie a Creației!

Greutatea conținutului: 150 g. Durata de ardere: aproximativ 25 de ore; indicat să ardă minimum 2 ore pentru prima dată.

Fabricat în România.

Atenție!Nu lăsați lumânarea să ardă nesupravegheată. Evitați așezarea lumânărilor aprinse pe direcția curenților de aer, lângă ferestre sau uși deschise. Nu așezați lumânările aprinse pe suprafețe inflamabile sau în apropierea materialelor inflamabile. Utilizați lumânările numai în poziție verticală. Nu stingeți lumânările cu apă. Nu lăsați lumânarea la îndemâna copiilor. 

4 alte produse in aceeasi categorie: