Elixir Renaștere Lunară (10ml)

77 lei

Elixir KIGAM pentru armonizarea și dinamizarea Arhetipului Lunar.

Produs natural alchimic, inspirat de principii biodinamice, în acord cu legile terestre și cosmice.

Mai multe detalii

 • Distribuie pe Facebook!
 • Elixir Renaștere Lunară este o sinergie de uleiuri vegetale, uleiuri esentiale, argint și piatra lunii. Momentul in care a fost produs, ordinea ingredientelor, constiintele invocate in momentul prepararii produc o sinergie a acestui elixir care ajută la purificarea,cresterea,  în mod armonic a arhetipului lunar a fiintei. Activarea Arhetipului Lunar aduce in toate structurile fiintei noastra, emotii elevate, empatie, frumusete, grație, cunoastere. Vom fi ca o Lună inspiratoare, care încântă pe toate lumea inclusiv pe noi cu gratie si cunoastere. De fapt activarea arhetipului lunar al fiintei este un pas important in deschiderea definitiva a usii sufletului, realitate care ne va propulsa in paradisele astrale aici pe pamant. Elixirul poate fi folosit la luna nouă, sau la eclipse de soare.

  Parfumul este o sinergie măiastră de subtilul liliac cu magicul lotus albastru mixat cu ajutorul verbinei,  fluidizat de încântătorul ylang ylang( extracția a doua) și transformatorul calamus, spre final, cu note ușori dulcege de ambră și puternice, primordiale de mușchi de stejar.

  Se aplica: tâmple, frunte, baza nasului, gât, zona ombilic, tălpi şi în lămpi de aromoterapie. Se aplică de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

  Compozitie: ulei de măsline, jojoba,abs. lotus albastru, muschi de stejar, liliac, ulei esential, verbină, ylang ylang, calamus, ambră, dragon blood, foiță argint și vitamina E.

  Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

  Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
  mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

  Scrieţi o recenzie

  Elixir Renaștere Lunară (10ml)

  Elixir Renaștere Lunară (10ml)

  Elixir KIGAM pentru armonizarea și dinamizarea Arhetipului Lunar.

  Produs natural alchimic, inspirat de principii biodinamice, în acord cu legile terestre și cosmice.

  1 alt produs în aceeași categorie: