Uleiul anticelulitic KIGAM aduce o combinatie ideala de uleiuri vegetale si uleiuri esentiale care va pot ajuta sa reduceti aspectul celulitic al pielii, producand accelerarea microcirculatiei si eliminarea toxinelor. Uleiul anticelulitic KIGAM poate fi folosit alaturi de o nutritie echilibrata bazata de legume fructe, proteina de calitate si exercitiu fizic, completand astfel eforturile noastre pentru un corp frumos si sanatos. Mixul de ulei de susan si ulei de alune impreuna cu sinergia de uleiuri esentiale propuse aduc un ulei de masaj echilibrat, putin gras, care se preteaza la aplicari repetate.

Aplicați de 2-3 ori pe săptămână, cu 3-4 ore inainte de culcare, un caus de palma si masati bland coapsele interior-exterior. Ramaneti apoi in loc cald, beti un pahar de apa la temperatura camerei pentru a facilta drenarea limfatica si nu consumati timp de cateva ore mancare solida. Uleiul anticelulitic KIGAM este recomandat si pentru masaje profesioniste in cadrul saloanelor de infrumusetare.

Compozitie: ulei vegetal de susan, șofrănel, alune, ulei esential de rozmarin cinéole, cedru atlas, ienupar, gaulthérie odorata, eucalipt mentol, chiparos verde, cimbru, extract de chili CO2, imortele.

Produsul contine si o piatra semipretiosa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina etc.) care potenteaza calitatile uleiului.

Produs în Romania.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

5 alte produse in aceeasi categorie: