Uleiul Strut Agitat KIGAM pentru masaj corporal este o combinatie ideala de uleiuri vegetale si uleiuri esentiale care va pot ajuta sa reduceti aspectul celulitic al pielii si sa energizeze structura corporala.Uleiul ne ajuta sa obtinem o stare activa. Cand auzim de masaj ne gandim la relaxare dar totodata ne dorim sa fim plin de energie. Dorim sa aducem cu acest ulei un pic din energia si agilitatea strutului pentru ca… strutul este mai tot timpul in miscare. Folosind acest ulei de masaj, ne ajuta sa fim activi si plini de energie.

Mod de folosire: Aplicați de 2-3 ori pe săptămână, pe tot corpul. Aplicați o cantitate suficientă de ulei pe piele, apoi masați cu mișcări delicate, distribuind cât mai uniform produsul, astfel încât să poată fi absorbit bine de piele. Uleiul Strut Agitat  este recomandat si pentru masaje profesioniste in cadrul saloanelor de infrumusetare.

Ingrediente: Ulei vegetal de migdale dulci, Ulei vegetal de susan, ulei de masline, Ulei vegetal de chimen negru, Ulei esential de portocala dulce, Ulei esential de lemongrass, Ulei esential de tamaie, , Ulei esential de geranium, Parfumant rouge amere, Vitamina E, citral*, geraniol*, limonene*, linalool*, citronellol*, benzyl alcohol*.

*Ingrediente aflate în mod natural în uleiurile esențiale.

Produsul contine si o piatra semipretiosa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina etc.) care potenteaza calitatile uleiului.

Produs ambalat de 100ml/250ml/500ml/1L cu pompiță. Produs în Romania.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

5 alte produse in aceeasi categorie: