Balsam 7 Chakre

70 lei

Balsam 7 Chakre, natural, fără parabeni sau alte produse de sinteză. Pentru uz extern.

30ml

Mai multe detalii

 • Distribuie pe Facebook!
 • Balsamul 7 Chakre a fost creat pentru a ne ajuta să avem o stare de calm si puritate, folosind puterea uleiurilor vegetale, a unturilor vegetale și a uleiurilor esențiale. Balsamul este o sinergie a uleiurilor din Gama Chakras Kigam si ajuta la menținerea echilibrului la nivel fizic, psihic, mental și spiritual. Un balsam  suav, relaxant, purificatoar si de asemenea foarte plăcut pentru piele.

  Mod de folosire: Se aplică pe piele în locurilie dorite si se masează ușor până se absoarbe.

  Pentru uz extern!

  Ingrediente: Unt de sheea, Ulei jojoba, ceara soya, Ulei de cocos, Absolut de lotus alb, Ulei esential de bergamota, Ulei esential lamaie, Ulei esential de verbina, Ulei esential de musetel german, Absolut de iasomie grandiflora, Ulei esentail sunatoare, Ulei esential de lavanda aspic, Absolut de trandafir damasc, Ulei esential de ienuper, Ulei esential de benzoina, Ulei esential de tamaie, Parfumant liliac, Vitamina E, citral*, benzyl benzoate*, benzyl alcohol*, linalool*, limonene*, geraniol*, eugenol*, citronellol*, coumarin*. . 

  *Ingrediente afate în mod natural în uleiurile esențiale.

  Produs în Romania.

  Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. A se feri de lumină și căldură peste 25C.Se recomandă testare pe articulația mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

  Scrieţi o recenzie

  Balsam 7 Chakre

  Balsam 7 Chakre

  Balsam 7 Chakre, natural, fără parabeni sau alte produse de sinteză. Pentru uz extern.

  30ml

  5 alte produse în aceeași categorie: